ArTminius21, kunstmarkt in Berlijn Moabit
Zien en Doen

Design in de Arminius Markthal

Vol verwachting ging ik gisteren naar de design- en kunstmarkt ArTminius21 en het was eerlijk gezegd niet wat ik ervan had verwacht. ArTminius21 was namelijk nogal klein. Er waren misschien 10 kraampjes. Het zou haast niet de moeite waard zijn om erheen te gaan, zo klein was deze design- en kunstmarkt.

ArTminius21

Maar ArTminius21 heeft een troef: het vindt plaats in de Arminius Markthalle, een prachtige markthal waar je heerlijk kunt eten en drinken.

De Arminius markthal is een beetje onbekend en onbekend maakt onbemind, maar dat is niet altijd terecht. De veruit bekendste markthal van Berlijn, Markthalle Neun, vind je in het hippe Kreuzberg. De Armius markthal bevindt zich in de wijk Moabit, opzich een leuke wijk, maar zeker niet zo toeristisch en populair.

In de Arminius markthal vind je een echte hollandse koe

De Arminius Markthalle doet nauwelijks onder voor de Markthalle Neun in Kreuzberg, wel komt er een heel ander publiek. Markthalle Neun is meer een hipstermarkt, dat valt van de Arminius markthal niet te zeggen. Ook is het in de Arminius Markthalle een stuk minder druk.

De Arminius Markthal gaat vooral over eten en drinken

Dit jaar valt de designmarkt ArTminius21 nog op de volgende dagen: 15 april, 13 mei, 10 juni, 16 september, 14 oktober, 4 november, 18 november, 2 december en 16 december. De kunst- en designmarkt start om 10 uur en eindigt om 5 uur ’s middags.

Website ArTminius: artminius21.wordpress.com

De Arminius Markthalle: arminiusmarkthalle.com

Locatie Arminius Markthalle:
Arminiusstraße 2-4
10551 Berlin

Openingstijden Arminius Markthalle: maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur. Zon- en feestdagen gesloten.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *